جوابیه علیرضا باژرنگ
با کمال تعجب مطلبی در خصوص بنده در برخی از رسانه های مجازی بدون تحقیق در صحت و سقم آن انتشار یافته که متأسفانه با این کار روند فعالیت های اجتماعی و علمی ام را که آبرویم نیز محسوب می شود زیر سؤال برده و مسائل ناروایی را متوجه بنده نموده است به گونه ای که خود در تعجب این داستان بافی ها مانده ام.
پس از بررسی در خصوص انتشار این مطلب، متوجه شدم اولین بار این خبر در سایت فیلتر شده آینده آنلاین منتشر گردیده که سایر سایت ها نیز به نقل از این منبع غیر موثق، این خبر غیر واقع را بازنشر داده اند. نمی دانم واقعا دلیل این موضوع چیست و چه نفعی برای چه کسانی دارد؟ حقیقتا اینک که کشور در بستر یک تحول رو به رشد قرار گرفته و مردم به دنبال آرامش و حل مشکلات اساسی خود هستند انتشاراین شایعات بی اساس و اخبار کذب چه معنایی دارد که افراد و یا جریاناتی در جهت منافع شخصی و با تکیه بر روشهای غیر حرفه ای، اقدام به این اعمال قبیح، غیر اخلاقی وغیر دینی کرده و به آسانی با آبروی افراد بازی می نمایند.
واقعا شرم آور است که در مسابقه زیر پا گذاشتن اخلاق اسلامی و حرفه ای، برخی سایت ها ضمن درج مطالب کذب که با انتشار مشخصات خصوصی اینجانب وخانواده ام همراه بوده، بدون هیچگونه تحقیق و بررسی ادعاهایی مطرح کرده اند که قطعاً در دادگاه عدل باید پاسخگو بوده و قطعاً تهمت زنندگان رسوا خواهند شد. طرفه اینکه اتهام زنندگان یا با قوانین و مقررات دانشگاهی آشنایی نداشته و یا صرفاً برای رسیدن به اغراض سیاسی، ادعاهایی را مطرح کرده اند که برای آشنایان با مقوله تحصیلات دانشگاهی دستمایه استهزاء است.
اینجانب ضمن تکذیب مطالب منتشر شده، پیگیری حقوقی در این باره را حق خود دانسته و از مراجع قضایی برخورد با اتهام زنندگان را مطالبه خواهم کرد.
مستندات مبتنی بر رد ادعاهای مطرح شده درباره سوابق تحصیلی خود را نیز برای روشنگری افکار عمومی به شرح ذیل ارائه می نمایم.
سوابق تحصیلی اینجانب علیرضا باژرنگ
1- دوره کارشناسی :
دوران کارشناسی را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در سال تحصیلی 1387 آغاز نمودم و با توجه به دارا بودن مدرک کاردانی، در ابتدا دانشگاه با معاد ل سازی 22 واحد از دروس عمومی و پیش نیاز موافقت نمود و در دو ترم متناوب پس از آن که معدل بالای 17را کسب نمودم، مجوز لازم را برای اخذ 24 واحد درسی دردو ترم بعدی به اینجانب داده شد. لذا با گذراندن 6 ترم تحصیلی و1 دوره ترم تابستانی و تطبیق واحدهای یاد شده جمعا با گذراندن 146 واحد درسی در 29/06/1390 با معدل کل 61/15 فارغ التحصیل شدم. همچنین در دوران کارشناسی با حضور در دوره ها و کارگاه های مختلف آموزشی و مرتبط با رشته موفق شدم مهارت ها وتوانمندی علمی خود را ارتقاء دهم که در این راستا بارها مورد تشویق نیز قرار گرفته ام.
2- دوره کارشناسی ارشد:
با توجه به علاقه وافرم برای ادامه تحصیل در تیر ماه سال 1390 در آزمون کارشناسی ارشد رشته روابط بین الملل دانشگاه گیلان (پردیس بین الملل) شرکت نموده و پس از سیر مراحل آزمون کتبی دانشگاه که زیر نظر سازمان سنجش آموزش کشور برگزار گردید حد نصاب نمره قبولی را کسب نموده و به مصاحبه حضوری توسط اساتید گروه به دانشگاه گیلان دعوت شدم و از مهر ماه سال 1390 شروع به تحصیل نموده و در 3 ترم تحصیلی با گذراندن 32 واحد درسی و در ترم بعدی با دفاع از پایان نامه خود به موضوع جنبش عدم تعهد و منافع جمهوری اسلامی ایران با نمره 75/17 در تاریخ 29/5/1392 موفق به دریافت گواهینامه موقت پایان تحصیلات کارشناسی ارشد از دانشگاه گیلان شدم.
در دوران کارشناسی ارشد با چاپ دو مقاله علمی در نشریات تخصصی و شرکت درهمایش های موضوعی و قبول مسئولیت کمیته دانشجویی اولین کنگره ملی میرزا کوچک خان در جهت فعالیتهای علمی قدم برداشتم. همچنین حضور در کنار اساتید گرانقدر شرکت کننده در کارگروه های اولین کنفرانس علمی جنبش عدم تعهد به عنوان مسئول دبیرخانه کنفرانس که مرتبط با رشته تحصیلی ام بوده به تجارب علمی خود بی افزایم.
3- دوره دکتری :
در بهمن ماه سال 1391 همانند سایر متقاضیان در سامانه ثبت نام بورس دکتری خارج کشور سازمان دانشجویان وزارت علوم تحقیقات وفناوری ثبت نام نموده و با توجه به تطبیق شرایط اینجانب با ضوابط اعلام شده در فراخوان در خرداد ماه سال جاری از سوی اداره کل بورس برای مصاحبه به گروه تخصصی روابط بین الملل معرفی وتوسط اساتید برجسته دانشگاههای کشور مصاحبه شدم.
پس از اعلام نتایج قبولی، توسط اداره کل بورس پذیرفته شدگان به دانشگاه های مختلف کشور برای ادامه تحصیل معرفی گردیدند و به دنبال این موضوع اینجانب نیز همانند دیگران جهت پیگیری ادامه تحصیلم به یکی از دانشگاه ها به غیر از دانشگاه علامه طباطبایی معرفی شده ام و هنوز تحصیل در مقطع دکتری را آغاز ننموده ام این فرایند هیچ ارتباطی با مرکز جذب اعضای هیأت علمی نداشته و مسئولیت این مراحل با اداره کل بورس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم است.
به نام خدا
اینجانب نیز در همان سال از دانشگاه صنعتی شریف در مقطع ارشد فارغ التحصیل شدم ولی هیچ کدام از این بورس ها و امکاناتی که در اختیار این افراد یا برخی از فارغ التحصیلان بعضی دانشگاه های خاص نظیر …… که دانشجویانشان حسابی در وزارت علوم فعال بودند!!! به بنده ی نوعی که رتبه ی کنکور کارشناسی ام حدود 300 بوده تعلق نگرفت. در اینکه دولت جدید با قضیه بورسیه ها سیاست بازی کرد و همه ی آنها را به یک چوب راند کار غلطی بود و کار غلط دولت جدید نباید سبب صحیح دانستن اعمال غلط دولت قبل شود. انصافا زمانی که امثال آقای علیرضا دبیر (قهرمان کشتی و المپیک) در رشته ی مدیریت عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی می شود!!!! باید فاتحه ی علم را در این ممکلت خواند. گفته شده است که العلم سلطان ولی ظاهرا سیاست بازی سلطان علم شده است!!!!
واقعا برای ایشان متاسفم که احساس میکنند ما افراد آکادمیک چیزی متوجه نمیشویم! شاید هم واقعا انسان شریف و نخبه ای است!!!
چند نکته ای را بیان میکنم که می تواند برایتان جالب باشد
1-ایشان پس از انتخابات 1384 بخاطر فعالیت در گروه انتخاباتی دکتر احمدی نژاد در منطقه نارمک و اشنایی قبلی ایشان ، از طرف دفتر ریاست جمهوری به سازمان سنجش معرفی و به استخدام رسمی انجا( با نداشتن شرایط لازم استخدامی از لحاظ مدرک تحصیلی )در می اید .
2- نکته دوم همزمانی تحصیل ایشان با کار اداری ایشان است که عملا نشان می دهد ایشان یا در کلاس درس حضور نداشته و به صورت رابطه ای مدرکی به ایشان هدیه شده است .
3-قبولی ایشان در پردیس بین الملل گیلان نیز با توجه به اینکه ازمون توسط سازمان سنجش انجام شده و خود ایشان روابط نزدیکی با مدیران ان داردو باداشتن کلید سوالات کار اسانی به نظر میاید.
4-و نکته جالب دیگر اگر به عکس بالا صفحه نگاه کنید متوجه می شوید ایشان بر روی صندلی معاون امور ازمونها ی سازمان سنجش که در طبقه 8 در ساختمان خیابان کریم خان زند واقع هست. نشسته هست . که نشان می دهد ایشان از هر جایی برای بلند پروزای خود استفاده می کند.
متاسفانه ایشان وامثالهم در دولت آقای احمدی نژاد توانستند با قدرت تمام ارانت های مختلف استفاده نموده و پله های ترقی رو پیمودند
با توجه به اینکه اخیرا بسیاری از دانشگاه ها منجمله دانشگاه پیام نور استان گیلانشرط پذیرش مدرس حق التدریس را حداقل دانشجوی دکتری بودن یا دارا بودن مقاله ISI قرار داده اند ، پذیرش آقای باژرنگ و هم دانشگاهی ارشد ایشان آقای س.م
به عنوان دانشجوی دکتری بورسیه دانشگاه علامه واقعا جای تبریک و دست مریزاد به وزارت علوم دارد
90 شرکت در کنکور ارشد و 91 گذراندن تمام مراحل گزینش با این معدلها !؟
جدا آفرین .